Uw Account & Ondersteuning
Uw account wachtwoord opnieuw instellen

Hier vindt u manieren om uw account wachtwoord opnieuw in te stellen als u bent uitgelogd

Shanon Habeeb avatar
Geschreven door Shanon Habeeb
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij het Quandoo Help Centre👋

Bent u uitgelogd bij uw product en heeft u nu geen toegang meer tot uw account?

Maak je geen zorgen: dit kan eenvoudig worden opgelost! In dit artikel wordt beschreven hoe u uw accountwachtwoord voor het Business Center (BC) en Quandoo for Restaurants: Pro (QfR: Pro) kunt resetten.

⌨️ Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen

Hieronder vindt u instructies voor beide producten. Klik op de weergegeven pijlen om de secties uit te vouwen voor het relevante product dat u gebruikt:

Wachtwoord opnieuw instellen QfR: Pro 🔒

💻 Reset uw wachtwoord vanaf deze pagina

1. Typ het e-mailadres dat is gebruikt om uw account in te stellen.

2. Klik op Resetlink verzenden. We sturen u een e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

3. Ga naar uw e-mail inbox, open de e-mail Wachtwoord opnieuw instellen en klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

4. Typ uw nieuwe wachtwoord.

5. Klik op Nieuw wachtwoord opslaan.

➡️ U wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina van Quandoo for Restaurants waar u uw e-mailadres en nieuw wachtwoord kunt invullen om toegang te krijgen tot uw account.

Wachtwoord BC opnieuw instellen 🔒

💻 Reset uw wachtwoord vanaf deze pagina

1. Typ het e-mailadres dat is gebruikt om uw account in te stellen.

2. Klik op Resetlink verzenden. We sturen u een e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

3. Ga naar uw e-mail inbox, open de e-mail Wachtwoord opnieuw instellen en klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

4. Typ uw nieuwe wachtwoord.

5. Klik op Nieuw wachtwoord opslaan.

➡️ Zodra het wachtwoord is opgeslagen, wordt u doorgestuurd naar de inlogpagina van het Business Center waar u uw e-mailadres en nieuw wachtwoord kunt invullen om toegang te krijgen tot uw account.

💭 Goed om te weten: zodra uw wachtwoord is gewijzigd, is dit hetzelfde wachtwoord dat nodig is voor toegang tot uw iOS-app (RMA) en tablet (BA - voor degenen met Premium)

📣 Vergeet niet al uw medewerkers op de hoogte te stellen
(die hetzelfde account gebruiken als u) over eventuele wachtwoordwijzigingen!

🛠️ Meer hulp nodig?

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen op uw account,
neem dan contact met ons op via de livechat en we helpen je graag verder 💪

💬 Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Vraag het ons team door te klikken op het live

chat logo op de klantenservicepagina!