Uw Account & Ondersteuning
Toegang tot onze productgidsen

Je kunt onze producthandleidingen bekijken zodra u bent ingelogd op een van de Quandoo-producten

Shanon Habeeb avatar
Geschreven door Shanon Habeeb
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In ons Help Centre hebben we veel nuttig informatie verzameld om u te helpen, ook als ons ondersteuningsteam niet beschikbaar is. Deze handleidingen zijn enkel beschikbaar voor onze partnerrestaurants en dus pas zichtbaar als je bent ingelogd ✨

🖥 Bureaublad: Business Center (BC)

U kunt het Help Centre op twee plaatsen in uw Business Center openen:

1. Help-link in de rechterbovenhoek van de pagina

2. Help Centre-link in de live chat-messenger

✨ Klaar om aan de slag te gaan? Meld u aan bij Business Center op uw desktopapparaat.

💼 Quandoo for restaurants: Pro (QfR: Pro)

Je kunt in slechts een paar stappen toegang krijgen tot het Helpcentrum:

1. Ga naar Menu - Klantenservice

2. Klik op Help Centre

✨Klaar om aan de slag te gaan? Log in op QfR: Pro op elk apparaat

💻 Tablet: Zakelijke app (BA)

Ga naar het Helpcentrum op uw tablet door op het Q-logo [linkerbovenhoek] te klikken en de optie Ondersteuning te selecteren:

✨ Klaar om aan de slag te gaan? Log in op de Business App op uw Android-tablet.

📱 Mobiel: Restaurant Management App (RMA)

Om toegang te krijgen tot het Helpcentrum in uw mobiele app, gaat u naar Instellingen - Contact opnemen met Quandoo - Chat met ons en klikt u op de Help Centre-link:

✨ Klaar om aan de slag te gaan? Meld u aan bij RMA op uw iOS-apparaat.

💬 Niet gevonden wat u zocht?

Start een gesprek met ons team door op

de live chat-logo te klikken in de benedenhoek van je scherm