Kaikki kokoelmat
Sinun Tilisi & Tuki
Salasanan nollaaminen käyttäjätilillesi

Tässä keinot nollata salasana, jos et pääse kirjautumaan sisään

Susanna Tham avatar
Tekijä: Susanna Tham
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa Quandoo Help Centre 👋

Onko sinut kirjattu ulos järjestelmästäsi ja nyt et pääse kirjautumaan sisään?

Ei hätää - tämä on helposti ratkaistavissa! Tässä artikelissa on ohjeet salasanan nollaamiseen Business Centeriin (BC) ja Quandoo for Restaurants: Prohon (QfR: Pro).

⌨️ Kuinka vaihdat salasanasi

Alla on ohjeet molemmille järjestelmille. Klikkaa nuolia laajentaaksesi osiota tuotteelle, jota käytät:

Nollaa salasana QfR: Pro 🔒

💻 Nollaa salasanasi tällä sivulla

1. Syötä sähköpostiosoite, joka on käyttäjätunnuksesi.

2. Klikkaa Send reset link - lähetämme sinulle sähköpostin salasanan nollaamiseen.

3. Mene sähköpostisi Saapuneet-kansioon, avaa salasanan nollausviesti ja klikkaa Nollaa salasana.

4. Syötä uusi salasana.

5. Klikkaa Tallenna uusi salasana.

➡️ Sinut uudelleenohjataan Quandoo for Restaurantsin kirjautumissivulle,jossa voit syöttää sähköpostisi ja uuden salasanasi päästäksesi kirjautumaan tilillesi.

Nollaa salasana BC 🔒

💻 Nollaa salasanasi tällä sivulla

1. Syötä sähköpostiosoite, joka on käyttäjätunnuksesi.

2. Klikkaa Nollaa - lähetämme sinulle sähköpostin salasanan nollaamiseen.

3. Mene sähköpostisi Saapuneet-kansioon, avaa salasanan nollausviesti ja klikkaa Nollaa salasana.

4. Syötä uusi salasana.

5. Klikkaa Tallenna uusi salasana.

➡️ Sinut uudelleenohjataan Business Centerin kirjautumissivulle,jossa voit syöttää sähköpostisi ja uuden salasanasi päästäksesi kirjautumaan tilillesi.

💭 Hyvä tietää: kun salasana on vaihdettu, toimii sama salasana iOS-sovelluksessasi (RMA) ja tabletillasi (BA - Premium-käyttäjille)

📣 Muista informoida henkilökuntaasi

(jotka käyttävät samaa käyttäjätunnusta kuin sinä) kaikista salasanamuutoksista!

🛠️ Kaipaat lisää apua?

Jos sinulla on yhä ongelmia kirjautua tilillesi,

otathan meihin yhteyttä live chatin kautta ja autamme sinua mielellämme 💪

💬 Etkö löytänyt etsimääsi?

Aloita keskustelu tiimimme jäsenen kanssa klikkaamalla
live chat -painiketta näyttösi alanurkasta