Kaikki kokoelmat
Sinun Tilisi & Tuki
Tutustu tuoteoppaisiimme

Näet järjestelmäoppaamme, kun olet kirjautuneena sisään mihin tahansa Quandoon järjestelmään

Shanon Habeeb avatar
Tekijä: Shanon Habeeb
Päivitetty yli viikko sitten

Olemme keränneet Help Centre paljon hyödyllistä materiaalia, joka auttaa sinua silloinkin, kun tukitiimimme ei ole saatavilla. Nämä oppaat ovat saatavilla vain ravintolakumppaneillemme, jotka ovat kirjautuneena sisää ✨

🖥 Tietokone: Business Center (BC)

Pääset Help Centre kahdesta eri paikasta Business Centerin kautta:

1. Apua-linkki sivun oikeassa yläkulmassa

2. Help Centre -linkki live chat -kuplassa

Valmis aloittamaan? Kirjaudu Business Centeriin tietokoneellasi.

💼 Quandoo for Restaurants: Pro (QfR: Pro)

Löydät Help Centre vain muutamalla askeleella:

1. Valitse Valikko - Asiakastuki

2. Klikkaa Help Centre -painiketta

Valmis aloittamaan? Kirjaudu QfR: Prohon millä tahansa laitteella.

💻 Tabletti: Business App (BA)

Pääset Help Centre napauttamalla Q-Menua [vasen yläkulma] ja valitsemalla Chat / Apua -vaihtoehdon:

Valmis aloittamaan? Kirjaudu Business Appiin Android-tabletillasi.

📱 Puhelin: Restaurant Management App (RMA)

Pääset Help Centre menemällä kohtaan Asetukset - Ota yhteyttä Quandoohon - Chattaa kanssamme ja napsauttamalla Help Centre-linkkiä:

Valmis aloittamaan? Kirjaudu RMA:han iOS-laitteellasi.

💬 Etkö löytänyt etsimääsi?

Aloita keskustelu klikkaamalla

live chat-logoa näytön alareunasta.